Geschiedenis

Het is 1961 als het Brabantse Igopost, specialist in relatiegeschenken en promotieartikelen, besluit om de productie van kunststof schrijfpennen in eigen hand te nemen. Het is het begin van een steeds groter wordende productiefaciliteit met steeds meer kunststof producten. Het is het begin van wat nu JKS is.

De groei vanaf de zestiger jaren duurt tot in de jaren negentig. Op dat moment ontstaat het besef dat productie en inkoop in het Verre Oosten kostenvoordelen oplevert. Langzaamaan krimpt de productiefaciliteit. In 2007 besluit het toenmalig Hoofd Technische Dienst Arie Jacobs dat hij met de resterende productie voor zichzelf wil beginnen.

Zo gezegd, zo gedaan. Jacobs Kunststof Spuitgiettechniek B.V. – kortweg JKS – ontstaat. Jacobs, die zijn inmiddels jarenlange kennis en ervaring meeneemt, laat JKS groeien. Groei als gevolg van uitbreiding van het werkveld naar andere branches: medische industrie, vleeswerkende industrie, bouwsector, horeca en de branche voor toegangscontrole. Allemaal maken ze kennis met het vakmanschap van JKS. Want hoogwaardige technische producten zijn in goede productiehanden bij JKS.